Kategoriarkiv: Trycksaker

Jul, jul, jul…!

Du har ju sett att det redan vankas jul i affärerna. Men även ebba har en liten släng av julfebern genom att formge olika annonser och flyers för t.ex. julbord.

flyer_julbord2015c

Blåbärshoppning

Vi fortsätter i den mysiga andan. Här är det Blåbärshoppning på Eslövs ridklubb som är i fokus. En tävling för de som aldrig tävlat innan och/eller tycker det är lite läskigt med höga hinder. Så har du inget för dig på söndagen den 22 mars, så ta en utflykt till Gryby utanför Eslöv. Caféet är öppet!

Anna Nimander Pflanzl gör en del affischer till Eslövs ridklubb.

Anna Nimander Pflanzl gör en del affischer till Eslövs ridklubb.

After work och after school

Jag tycker Ringsjö Wärdshus har en himla bra titel på sina AW-kvällar, After work och after school, för att betona att även barn är välkomna. Känns bra och lite mysigt att kunna göra det även med barn!

flyer_AW24april
ebba kommunicerar gör flyern.

Folder till ridklubben

Jag rider själv på Eslövs ridklubb och sitter med i marknadsgruppen där. I en förening med hästar är det inte alltid gott om pengar, snarare tvärtom kan man säga. Därför behövs sponsorer och ebba kommunicerar har då gjort en folder att lämna ut till potentiella sponsorer.

sponsorpaket

Det är inte mina bilder i foldern, ska jag väl tillägga.

Bussresekatalog 2015

Nu är det dags att planera årets resor! ebba kommunicerar har återigen producerat Thells bussars katalog. Det är inte utan att man blir hemskt sugen att själv resa!

Thells2015_framsida Thells2015_uppslag2

Julborden

På Ringsjö Wärdshus har man haft en hektiskt höst och det är inte slut än! Så roligt! Här är två av de annonser ebba kommunicerar har formgett.

ebba kommunicerar formger annonser för Ringsjö Wärdshus

ebba kommunicerar formger annonser för Ringsjö Wärdshus

ringsjo_host